OVER ONS

Wie is 3S Autorijschool/Dries?

  • 3S Autorijschool/Dries verzorgt, begeleidt en coacht alle leerlingen naar veilig en zelfstandig autorijden volgens de rijopleiding in stappen (RIS) of gewoon de reguliere opleiding.

  • 3S Autorijschool/Dries is ontstaan uit ervaring, kennis en werkzaamheden van ruim 20 jaar.

  • 3S Autorijschool/Dries heeft al 20 jaar ruime kennis en onderwijskunde ontwikkeld en is daarom de ideale autorijschool voor het behalen van jouw autorijbewijs.

De mogelijkheden van zowel de reguliere rijopleiding als de RIS methode bij onze autorijschool, geven jou voldoende mogelijkheden om de keuze zelf te bepalen. Aan de hand van een vrijblijvende en gratis proefles kom je er snel achter welke manier het best bij je past.

Let vooral op onze VRIENDELIJKE PRIJZEN!

Wij wensen je alvast veel PLEZIER en SUCCES.

Waarom bij ons

Een rijbewijs kan je natuurlijk bij elke willekeurige autorijschool halen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in het geven van autorijlessen.

Bij 3S Autorijschool/Dries leer je zelfstandig rijden en de rijinstructeur besteedt genoeg aandacht aan verkeersinzicht zodat je uiteindelijk zelf kunt anticiperen op iedere verkeerssituatie. Tenslotte heb je bij ons de mogelijkheid voor een gratis proefles, aantrekkelijke prijzen en bieden we examengarantie.